12 Mayıs 2015

DÜĞÜN HİKAYESİ: GİZEM&SALİH

Ya ben napacam böyle?? Her çekimde çiftlerimi kıskana kıskana bir gün ortadan çatlayıp gideceğim gibi görünüyor. Gizem ve Salih de birbirine olan saygısıyla, sevgisiyle, gelin çıkarmasıyla, yaptıkları o İLK DANS ile beni benden aldılar. Fazla uzatmadan onların hikayesinden bahsetmek istiyorum;


Nostalji yapalım; Gizem'le tanışmama vesile olan gelinim Ceren'in düğününden bir kare! Çok eğlenmiştik ne güzel bir gündü.. İyi ki de tanışmışız!


Gizem düğün günü için somon rengi ayakkabı tercih etmişti. Davetiyeleri sade ve zarifti. Çekimde kullanırız diye de somon-beyaz yapma çiçeklerden oluşan taç getirmişti.


Saç ve makyajı Çukurambar'da yaptırdı. Sade şeyler hoşuna gidiyordu, o yüzden hafif bir makyaj istedi. Zaten o kadar güzel ki makyaja çok da ihtiyacı yoktu aslında..




Kuaför hazırlıkları devam ederken o harika buket geliverdi! Armada'daki çiçekçide hazırlatmışlar bu güzel buketi. Örnek gelin buketi aramaya gittiklerinde o sırada bu bukete benzer bir buket hazırlanıyormuş ve Gizem "İşte bu!" demiş. Tül olmasın artık buketlerde, şu zarifliğe baksanıza!



Gizemmmmm, çok güzelsinnn... 


Veeee benim ekip geldi! :) İlk göz ağrım sevgili gelinim Ceren (çiçekli elbiseli) ve onun düğününde tanıştığımız İpek (beyaz bluzlu) ve Merve (lacivert bluzlu). Gizem'le de Ceren'in düğününde tanışmıştık ve o gün bu gündür sosyal medyadan takip ediyorduk birbirimizi.




Gelinimiz hazır olunca hemen üst kattaki evlerine çıkmak için yola koyulduk..


Damat beyi ve düğün konvoyunu beklemeye koyuldu misafirler..


Veeee Salih geldi. Ama içeri girmesi hiç de kolay olmadı. Sırayla benim ekip kapıya geçip koparabildiğini kopardı damattan :)


Gizem'in en büyük isteği Salih'in onun gelin halini ilk gördüğü anki tepkisini fotoğraflamamdı. Bu yüzden kurnazca bir ortam hazırladık, Salih ne olup bittiğini anlamadı ve üçe kadar sayıp onu Gizem'e doğru çevirdiğimizde "o an"ı yakalayıverdik :)


Sonra o duygusal konuşma yapıldı. Herkesin boğazında bişeyler düğümlendi. Bence kız almada en önemli şey onu "gelin" olarak değil; "ailenin bir bireyi" olarak kabul etmek.. İşte bu o kadar güzel ifade edildi ki konuşmanın sonunda kimse göz yaşlarına hakim olamadı..


Anladığım kadarıyla Gizem ve babası arasında farklı bir sevgi var. Zor koptular yine birbirlerinden... 


Salih Gizem'i alıp giderken bunun hiç de bu kadar kolay olmayacağını nerden bilebilirdi ki? Kapıda onu minik bir misafir bekliyordu..


Apartmandan dışarı çıktıklarında yakın arkadaşları bereket paralarını bıraktılar çiftimin üzerine..



Salih'in kardeşi ve yakın arkadaşı motorsikletle eşlik etti konvoya. Siz hiç papyonla motorsiklet süren birine rastlamış mıydınız? :)


Konvoydan sonra damat evine geçilip oradan da çekimin yapılacağı Alman Konsolosluğu'na geçildi. Burası inanılmaz güzel ve hayranlık uyandırıcı bir yer! Gizem fotoğrafların soft olmasını istemişti. Bence çok yakıştı, ben de çok seviyorum bu tonları. Sizi daha fazla sıkmadan dış çekim fotoğraflarından bazılarıyla baş başa bırakıyorum;













Salih uzun süre araştırıp bu güne özel araba ayarlamışken onunla özel bir çekim yapmasak olmazdı.


İkinci çekim yerimiz Basın Parkı'ydı. Burada çok şirin bir köpek kadrajımıza giriverdi. :)




Dış çekim sonrası Hilton Otel'e geçtik ve Salih'in hazırlık aşamasını fotoğrafladım. İşte birkaç kare..




Gizem çok hoş askı hazırlatmıştı bu güne özel..


 Gizem biraz kilo verdiği için gelinliğinde bollaşma söz konusuydu. Gelinliğini aldığı Dai Gelinlik'i aradığında hiç beklemediğim bir çözümle karşılaştık. Normalde kolay kolay öneride bulunmam ama Dai gelinlik çalışanlarının on dakika içinde gelip çözüm üreteceklerini söylemeleri, düğmeleri tek tek söküp Gizem'in yeni kalıbına göre tekrar dikmeleri beni çok etkiledi. Özverili ve işini severek çalışmaları nedeniyle kendilerini tebrik etmek istiyorum.




Gelinim Ceren Marimar pozu istedi ve ortaya bu komik fotoğraf çıktı :)))


Ayakkabı altına isim yazarken yine kahkahalar koptu..


Arkadaşlar düğün yerine indi ve biz de gün batımına karşı birkaç fotoğraf çektik..



Gizem kokteyl alanına bu güzel ortamı hazırlatmıştı..


Ve büyük bir asaletle içeri girişlerini yaptılar..


Nikah sonrası nikah memuru hayatın müşterek olduğunu belirtip evlilik cüzdanını çiftimin birlikte havaya kaldırmasını istedi..



Ve tüylerimi kaldıran muhteşem dans başladı.. 



Çok güzelsiniz yaaa! Kıskanılası bir çiftsiniz maşallah size binlerce! Çok mutlu olmanız ve bu fotoğraftaki gibi, kahkahalarınızın eksik olmaması dileğimle!



9 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok güzel olmuş Betül ellerine sağlık :))

Unknown dedi ki...

Betül Hanım Dai Gelinlik hakkındaki bu içten yorumalarınıza çok teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın

Unknown dedi ki...

Tebrik ederim sizleri gayet başarılı bir çalışma olmuş konya düğün salonu olarak takdir ettik iyi çalışmalar

Unknown dedi ki...

Konya Düğün Salonu
Konya'da hizmetini vermiş olduğumuz düğün salonumuz, kısa sürede Konya Düğün Salonları arasında en gözde mekan olmuştur. Gülüm Düğün Sarayı markamızla halkımıza daha kaliteli ve hayatı boyunca hiç unutamayacağı bir günü yaşatmaktan büyük gurur duyuyoruz. Buna aracı olmaktan aldığımız motivasyonla, şehrimizde düğün ve organizasyona farklı bir bakış açısı getirdiğimize inanıyor ve bu konuda hizmet veren diğer sektörler arası rekabeti sağlayarak kaliteyi en üst düzeye çıkardığımızı düşünüyoruz.

Unknown dedi ki...

Çok güzel ama biraz daha farklılık katmak iyi olabilir :) https://www.colorsevent.com/surpriz-mafyasi

Serhat Serdaroğlu dedi ki...

Güzel bir yazı olmuş. Düğün DJ için bize de bekleriz :) www.dugundjhizmetiorganizasyon.com

fx15 dedi ki...

catering firmalari Dügün ve organisayonlariniz için
en iyi catering firmasi burada

Gelin Basi Dügün ve organisayonlariniz için
en iyi Saç Tasarimi Gelin basi Kuaförleri burada

Düğün ve organisayonlariniz için
en iyi Saç Tasarimi Gelin basi Kuaförleri burada

Düğün Salonları semtinize en yakın ve ekonomik olanlar yorumları okuyun!

Reklowebtasarım-İstanbul web tasarım firması dedi ki...

Düğün fotoğrafçısı arkadaşınız işinde son derece başarılıymış. Size geri kalan hayatınızda bolca mutluluk diliyorum.

Unknown dedi ki...

Çok güzeldi.. Hikaye tadında okudum. :) Çeyiz seti listesi için neler tercih etmiş onun hakkında da bilgi var mı? :)