11 Kasım 2015

DÜĞÜN HİKAYESİ: MERVE&HASAN MERT

Ortaokul yıllarımı birlikte geçirdiğim sevgili Gizem'in güzeller güzeli kardeşi Merve bir gün bana mesaj attı, evleneceğini ve bu özel günlerinde benimle çalışmak istediğini belirtti. Nikah Burdur'da olacaktı; yani 9 yılımın geçtiği, bende büyük anılar bırakan o minik ama güzel şehirde.. Planımızı yaptık ulaşımı ayarladık ve günün gelmesini heyecanla bekledik..  


Merve iyice güzelleşmiş, severim seni.. Ne güzel anılarımız olmuştu ablasıyla.. Birlikte ders çalışırdık, basketbol takımında birlikte başarılara imza atmıştık.. Hey gidi günler hey.. Bir yandan çekim yaparen bir yandan da anılarımız tazeledik..





Merve'nin gelinliği çok hoş zarif sade bir gelinlikti, bayıldım! Seçtiği saç modeliyle de bütünleşti gelinliği, çok güzel bir gelin oldu..Gelinliği Gizemle birlikte giydiler.. Normalde havalar çok soğumuştu, ama tahminimce Merve'lerin düğün günü kasım pastırma sıcaklarının başladığı gündü; çünkü hava inanılmaz güzeldi ve o günden sonra da bir süre böyle devam etti.
                         




Saç modelten tüm kızlar bayıldık! Burdur gibi küçük bir yerde bu kadar başarılı bir sonuç çıkması bizi şaşırttı doğrusu..







Gelin evine geldik. Direkt çıkış düşünüyorduk. Merve vakit çok az olduğundan sarmaları üçer beşer soktu ağzına :) Damat tarafı gelince gelin almayı yapmamızı rica etti.. Sonuç; işte o duygusal anlarla baş başa bırakıyorum sizi..












Duygusal anlardan sonra nikah yerine geçmek için aşağı indik; o da ne! Arabanın etrafı sarıldı :) Zarf vermeden çekilmeyeceklerini söylediler :) İşlem tamamlandı :)





Nikah yerine çok güzel giriş kareografisi hazırlamıştı Hasan Mert, bayıldım!











Takı töreni sırasında arkadaşı tam takıyı takacağı vakit "Kameralar kayıtta değil mi?" deyince kahkahalara boğulduk :)))








Bu sene çok moda olan nikah şekerimiz; şeker değil de çam fidesi..


Burdur gibi küçük bir yerde çekim alanı kısıtlıdır. Biz çekimimizi Şeker Fabrikası bahçesinde yaptık..



















Merve ve Hasan Mert , kendileri için çok özel olan, çocukluk yıllarının geçtiği yerlerde çekim  yaptırmak istiyordu. Oraları da ihmal etmedik..






Dış çekim sonunda mola verdik ve ardından akşam yemeği için yola koyulduk..





Hasan Mert çoooook yorulmuştu :D




İmam nikahından sonra çekimimizi tamamladık.. Çok güzel bir gündü. Ne şanslıyım ki yine eski arkadaşlarımla buluşmama vesile oldu özel bir gün! Çok mutlu olun canım!





Hiç yorum yok: