11 Temmuz 2015

AİLE DIŞ ÇEKİMİ: AYŞE ÖZÜM 2 YAŞINDA!


Ayşe Özüm'üm hızla büyüyor! İlk olarak 1. yaş gününde birlikte olduğum bu çıtır fıstık benimle gelecek yıllara harika bir miras bırakıyor :)


İleride çocuklarına harika bir hatıra bırakmak isteyen ailelerimle çalışmalarım hızla devam ediyor. Saliha ve Celal ile Ayşe Özüm'ün 2. yaş gününü sonsuzlaştırmak için birlikteydik..

Kızımız inanılmaz zevkli, alışveriş tutkunu. Seneye moda bloğu açıp fenomen olursa şaşmam :) Annesinin çektiği şu sempatik capsli fotoğraftan da bunu özetleyebilirim:


Giydiği tulumun güzelliğine baksanıza!




Ayşe Özüm annesinin tabiriyle "Terrible Two" sendromuna girmişti, ilk yaş günündeki gibi kolayca poz vermedi bana. Ama bu işin en önemli sabır isteyen noktası ne olursa olsun sonuca ulaşmayı hedeflemek. Ben alnımın akıyla işin üstesinden geldiğime inanıyorum her ne kadar kan ter içinde kalsak da :D





Kaçıp da kovalanmayı hangi çocuk sevmez ki? :)




Şu minik mayalı ayakları mıncırmak isteyenler el kaldırsııınnn!





Veee doğum günü pastamız. Nuray Keskin Zorlu eseridir kendisi. İ-na-nıl-maz güzeldi! Bu pasta değil biliyor musunuz! Peki ne acaba? Kendisine burayı (Facebook Masalımsı Kurabiyelerim) tıklayarak ulaşabilirsiniz. Benim yönlendirdiğimi söylerseniz de yardımcı olacaktır ;)


Ah yavruuuum nasıl da kendinden geçti, o mumları söndürmek için nasıl da sabredemedi; daha babası yakmadan üfledi bebeğim mumları :)




Yine Nuray Keskin Zorlu'ya ait mis 2 yaş kurabiyelerimiz...







3. doğum günü çekiminde buluşmak üzere kuzum! 

Hiç yorum yok: